You are currently viewing Chindia Târgoviște a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Unirea Slobozia, programat duminică, de la ora 11.00, în etapa a 5-a a campionatului

Chindia Târgoviște a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Unirea Slobozia, programat duminică, de la ora 11.00, în etapa a 5-a a campionatului

Chindia Târgoviște a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Unirea Slobozia, programat duminică, de la ora 11.00, pe stadionul „Eugen Popescu”. Disputa dintre cele două formații va conta pentru etapa a cincea a Ligii a 2-a.

Roș-albaștrii își doresc că tribunele sa fie pline la partida cu ialomițenii, așa cum s-a observat și la meciurile cu Steaua și Gloria Buzău.

Biletele se pot cumpăra online de aici: https://bit.ly/BileteMeciChindiaSlobozia sau de la casa de bilete a Stadionului „Eugen Popescu”, după următorul program, începând de vineri, 1 septembrie.

Vineri, 1 Septembrie, 12-20:00
Sâmbătă, 2 Septembrie, 10-16:00
Duminică, 3 Septembrie, 9-11:45

ț

Tribuna 2 – Sector (A, B, H) – 15 ron
Tribuna 2- Sector (C, D, E, F, G, K, L) – 25 ron
Sectoarele (G, F) Reducere Elevi, studenți și pensionari – 15 ron (doar la casele de bilete, doar cu prezentarea unui carnet de elev/student vizat la zi sau a unui talon de pensie, alături de cartea de identitate)

Tribuna 1 Central D – 60 RON
Tribuna 1 Periferic (A, G) – 30 de ron
Tribuna 1 Central (F, E, C, B) 40 de ron

Tribuna 1 Sector B (Zona Family) – copiii sub 14 ani însoțiți de un adult plătitor de bilet – 20 ron (doar la casele de bilete).

Copiii între 0-7 ani au intrarea gratuită, pe bază de bilet cu valoare 0, însoțiți de un adult, plătitor de bilet, doar la Tribuna 1, Sector B (Zona Family).

Accesul în  Zona Family se va face doar pe poarta de la Tribuna 1, Sector B.

Biletele pentru copii 0-7 ani (cu valoare 0 ron) ani se pot cumpăra online sau de la casa de bilete.

Persoanele cu dizabilitați

Persoanele cu dizabilități primesc bilete gratuite, în limita locurilor disponibile (Tribuna 2-10 Locuri și Tribuna 1 – Sector B 10 locuri).
Biletele pentru persoanele cu dizabilități se ridică doar de la casele de bilete ale stadionului, pe baza certificatului de handicap, însoțit de Cartea de identitate.
Persoanele cu dizabilități care primesc bilete gratuite la T 1 pot cere de la casa de bilete parking gratuit (6 locuri).

M.I.