You are currently viewing Cosette Chichirău și-a dat demisia din USR

Cosette Chichirău și-a dat demisia din USR

Deputata Cosette Chichirău a anunţat, luni, că şi-a dat demisia din USR şi că va activa deocamdată ca parlamentar neafiliat.

Vă anunţ că astăzi mi-am dat demisia din USR şi voi activa ca deputat neafiliat”, a declarat Cosette Chichirău în plenul Camerei Deputaţilor, potrivit Agerpres.

Cosette Chichirău este deputat de Iaşi şi a fost aleasă pe listele electorale ale USR. Aceasta a fost în trecut și președinte al organizației Iași.

Când faci aceleași lucruri cu aceleași metode și aceiași oameni ani de zile și nu obții rezultate, e cazul să încerci altceva. N-am vrut să renunț la USR prea devreme, dar s-au acumulat destule dovezi că acum nu mai este prea devreme. Poate chiar puțin cam târziu”, a scris Chichirău, pe Facebook. Deputata a mai precizat că intenționează să candideze la Primăria Iași în 2024:

Rămân deputat și candidez la Primăria Iași. Cum am anunțat acum un an, nu voi mai candida la parlamentare, de la niciun partid, nici măcar de la unul nou. Două mandate sunt arhi-suficiente, dar sunt gata să fiu mentorul altora. Dincolo de asta, hai să vedem cum construim ceva mai mare și mai adaptabil”.

Editor: I.F.A.