You are currently viewing Un fotbalist de la Chindia Târgoviște, selecționat în naționala U20 a României pentru „dubla” cu Cehia U20

Un fotbalist de la Chindia Târgoviște, selecționat în naționala U20 a României pentru „dubla” cu Cehia U20

Un fotbalist de la Chindia Târgoviște a fost selecționat în naționala U20 a României. Pentru disputele din Turneul U20 Elite League, selecționerul Costin Curelea, a convocat un lot format din 23 de jucători, în care e regăsește și Alin Boțogan, de la formația dâmbovițeană.

Pe 7 septembrie, pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște, România U20 va înfrunta Cehia U20, iar la cinci zile distanță, micii „tricolori” vor da din nou peste Cehia U20, dar în deplasare. Cele două dispute fac parte din turneul U20 Elite League, competiție la care România pentru al treilea sezon consecutiv.

Lotul României U20 convocat este următorul:

PORTARI: Robert Popa (U Craiova 1948), Ștefan Lefter (Corvinul Hunedoara), David Dincă (CSM Slatina)

FUNDAȘI: Sergiu Pîrvulescu (Gloria Buzău), Tony Strata (Ajaccio FC / Franța), Gabriel Dănuleasă (Farul Constanța), Sergiu Rimovecz (CSM Reșița), Dorin Pop (Corvinul Hunedoara), Alexandru Șuteu (FC Unirea Dej), Robert Sălceanu (Gloria Buzău), Ștefan Duțu (CS Afumați)

MIJLOCAȘI: Aurelian Ciuciulete (FC Unirea Dej), Tudor Lucaci (CFR Cluj), Cristian Mihai (UTA Arad), Szabolcs Szilagyi (Vasas Budapesta / Ungaria), Eduard Radaslavescu (FCSB), Alin Boțogan (Chindia Târgoviște), Andres Șfait (US Salernitana / Italia), Alexandru Musi (ACS Petrolul 52), Doru Andrei (FC Voluntari), Ștefan Bodișteanu (Oțelul Galați)

ATACANȚI: Atanas Trică (Universitatea Craiova), Ionuț Cojocaru (ACS Petrolul 52).

M.I.