You are currently viewing Directorul CAS Dâmbovița, prezent la întâlnirea cu președintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

Directorul CAS Dâmbovița, prezent la întâlnirea cu președintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Andrei Baciu, a discutat, cu directorii caselor judeţene de asigurări de sănătate pentru ”a construi un sistem de asigurări sociale de sănătate eficient şi modern”. Printre participanții la întrevedere s-a numărat și Cristina Sima, cea care conduce Casa de Asigurări de Sănătate Dâmbovița.

„Am discutat astăzi cu cei 43 de directori generali ai caselor judeţene de asigurări de sănătate despre ce putem face mai bine pentru a construi un sistem de asigurări sociale de sănătate eficient şi modern. Am avut această primă întâlnire pentru a vedea cum putem răspunde mai bine nevoilor pe care pacienţii le au în privinţa asigurărilor publice de sănătate”, a transmis Andrei Baciu.

Preşedintele CNAS afirmă că doreşte ”o abordare eficientă şi pragmatică, în care pacientul este pus întotdeauna pe primul loc”.

”Ţinem cont de dificultăţi şi rezolvăm problemele pas cu pas, cu focus pe priorităţi şi, în definitiv, pentru a moderniza sistemul de sănătate”, a mai transmis preşedintele CNAS.

AUTOR: F.S.