You are currently viewing Nereguli și contravenții, depistate de polițiștii dâmbovițeni! Peste 330 de sancțiuni au fost aplicate!

Nereguli și contravenții, depistate de polițiștii dâmbovițeni! Peste 330 de sancțiuni au fost aplicate!

Pe parcursul zilei de 5 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat misiunile desfășurate pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, pe raza județului au fost organizate 7 acțiuni punctuale și au fost instituite 18 filtre.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 337 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 65.000 de lei, dintre care 31 au fost pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 și 303 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, în cadrul acțiunilor desfășurate pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, au fost oprite pentru control 298 de autovehicule, au fost legitimate 364 de persoane și au fost testați 102 conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Ca măsură complementară, polițiștii au retras 5 certificate de înmatriculare și au reținut 11 permise de conducere (2 pentru consumul de alcool și 3 pentru nerespectarea regimului legal de viteză).

Acțiunile vor continua și în zilele următoare.

IPJ DÂMBOVIȚA