You are currently viewing Comunitatea din Colacu a sărbătorit, ieri, hramul Bisericii din localitate

Comunitatea din Colacu a sărbătorit, ieri, hramul Bisericii din localitate

Zi cu dublă însemnătate, ieri, la Colacu, unde, în ziua hramului, Comunitatea s-a adunat la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din localitate. Credincioșii au venit în număr mare, cu daruri, la slujba dedicată Fecioarei Maria, iar apoi s-au adunat în curtea bisericii, pentru a sărbători împreună.

Împreună cu credincioșii din Colacu ne-am adunat pentru a participa la slujba religioasă specială dedicată Nașterii Fecioarei Maria. Biserica a fost frumos decorată cu flori, creând o atmosferă de sfințenie și reculegere.
Credincioșii au adus cu ei daruri pentru a le împărți și pentru a manifesta generozitatea lor în această zi specială. Slujba religioasă au fost un moment de rugăciune profundă și de conectare spirituală cu tradiția creștină.
După slujbă, ne-am adunat în jurul bisericii pentru a socializa și a împărtăși bucate tradiționale. Atmosfera a fost plină de voie bună și de solidaritate.
Hramul Bisericii „Nașterea Maicii Domnului” din Colacu a fost o zi de adâncă închinare, bucurie și unitate în credință pentru toți credinciosii prezenți. Biserica continuă să fie un loc important în viața comunității, aducând în fiecare an amintirea și cinstirea Maicii Domnului în inimile lor”, scrie primarul Marius Caravețeanu, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.