You are currently viewing Zi de sărbătoare, astăzi, în comuna I.L.Caragiale

Zi de sărbătoare, astăzi, în comuna I.L.Caragiale

Sărbătoare, în aceast weekend, în comuna I.L.Caragiale. Localnicii celebrează, alături de autoritățile locale și județene, Ziua Comunei astfel că astăzi au fost premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, a avut loc un târg tradițional și s-a acordat post-mortem, titlul de cetățean de onoare profesorului de drept Stanciu Cărpenaru, născut la Ghirdoveni. La această oră, pe izlazul comunal din Ghirdoveni,are loc un spectacol în cadrul căruia urcă pe scenă soliști ca Simona Dinescu, Nicoleta Vasile, Creola Stanciu și Raluka.

„O sâmbătă frumoasă petrecută la Ziua Comunei I.L. Caragiale, alături de colegi, prieteni și, bineînțeles, de oamenii din localitatea care poartă numele marelui dramaturg român.
Sărbătoarea comunei a fost întregită de premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, un adevărat exemplu pentru noi toți, dar și de acordarea titlului de Cetățean de Onoare, post-mortem, profesorului Stanciu Cărpernaru.
În memoria profesorului, care și-a început studiile la școala din Ghirdoveni, a fost dezvelită o placă în semn de prețuire pentru contribuția adusă în materia dreptului comercial românesc.
Le urăm tuturor „La Mulți Ani”, sănătate și succes în tot ce și-au propus!
La Mulți Ani, I.L. Caragiale!”, transmite președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

AUTOR: F.S.