You are currently viewing Cuplurile longevive, premiate și anul acesta de primăria Târgoviște, pentru exemplul dat comunității

Cuplurile longevive, premiate și anul acesta de primăria Târgoviște, pentru exemplul dat comunității

Unul dintre cele mai emoționante momente, organizate anual de municipalitatea târgovișteană, de Zilele Cetății, îl reprezintă Premierea cuplurilor longevive din orașul dâmbovițean. Evenimentul a avut loc, ieri, în foaierul Cinematografului Independența din Târgoviște, unde sărbătoriții, un model pentru întreaga comunitate, au fost premiați și felicitați pentru longevitatea lor. Cele 56 de cupluri din municipiu, care au rezistat împreună o jumătate de secol au primit din partea autorităților locale premii simbolice și diplome de onoare.

„Este unul dintre momentele dragi mie din cadrul „Zilelor Cetății”: festivitatea închinată cuplurilor „de aur” ale Târgoviștei. Pentru că, privindu-i pe acești oameni, avem imaginea a tot ceea ce poate fi mai real din bucuria vieții împreună: dragoste, desigur, dar însoțită de înțelegere, înțelepciune, sacrificiu (uneori), răbdare, putere de a împleti lucrurile frumoase cu cele mai puțin reușite. Și convingerea nestrămutată de a merge mai departe, împreună.
Vă felicit, oameni buni, pentru exemplul pe care-l dați celor din jur!”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

AUTOR: F.S.