You are currently viewing După-amiază va avea loc marea finală a Cupei Cartierelor la fotbal

După-amiază va avea loc marea finală a Cupei Cartierelor la fotbal

🏆⚽️ Micro 3 – Micro 2, marea finală a Cupei Cartierelor la fotbal, competiție organizată de Primăria Municipiului Târgoviște, în cadrul Zilelor Cetății, se va juca astăzi, de la ora 17.45, la Complexul Turistic de Natație.

Micro 3 s-a calificat în premieră într-o finală și nu are de gând să se oprească aici. Este singura echipă care nu a cunoscut înfrângerea la această competiție, având un singur meci mai complicat, cu Micro 11, în sferturi (3-1 dld). Altfel, au victorii pe linie, atât în grupe (3-0 cu Micro 6, 3-0 cu Micro 9, 3-2 cu Matei Voievod), cât și în semifinale (6-1 cu CFR). O echipă solidă, care și-a respectat statutul de favorită până în acest moment.

Micro 3 îi are în componență pe Neaga Marius, Sacagiu Florin, Iordan Samir, Trică Alexandru, Popescu Robert, Ioniță Doru, Iordache Alexandru, Beleaev Lucian, Anghel Andrei, Bachios Constantin.

Micro 2 este cea mai competitivă echipă din istoria Cupei Cartierelor, ajungând la a cincea finală. Pe primele trei le-a câștigat (2015, 2017 și 2018), iar pe ultima a pierdut-o (2021). Micro 2 a fost, la rându-i, lider de grupă (3-1 cu Micro 12, 1-2 cu CFR, 6-2 cu Prepeleac). Au urmat două victorii în fazele eliminatorii, 4-1 cu Micro 4 și 2-1 cu Micro 9. Iar acum țintește al patrulea trofeu. Oricum e lider absolut, cu trei trofee.

În componența mocro 2 se află Zidaru Florin, Diaconescu Andrei, Clipea Alexandru, Voinea Teodor, Badea Adrian, Duță Claudiu, Dobre Nicușor, Nițu Sergiu, Bucur David, Bădescu Antonio, Dumitra Valentin, Ene Andrei, Scarlat George, Bădescu Gabriel, Moise Florin.

AUTOR: F.S.