You are currently viewing Razie de amploare în județul Dâmbovița! Sancțiuni drastice pentru șoferii băuți sau drogați!

Razie de amploare în județul Dâmbovița! Sancțiuni drastice pentru șoferii băuți sau drogați!

La data de 9 septembrie a.c., peste 190 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost la datorie și au continuat să acționeze pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică.

Activitățile au fost organizate în colaborare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu.

Astfel, au fost legitimate 591 de persoane, controlate 453 de autovehicule și testați peste 260 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

De asemenea, polițiștii au constatat 12 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, iar pentru neregulile descoperite au aplicat 265 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 83.680 de lei.

Din totalul amenzilor aplicate, 65 au fost la Legea nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 200 pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002.

Totodată, ca măsura complementară, polițiștii au reținut 18 de permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Polițiștii, în colaborare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor continua activitățile circumscrise ordinii și siguranței publice.

IPJ DÂMBOVIȚA