You are currently viewing Titus Corlățean, la Serbările Naționale de la Țebea, alături de conducerea Guvernului

Titus Corlățean, la Serbările Naționale de la Țebea, alături de conducerea Guvernului

Mii de români au ajuns, astăzi, la mormântul lui Avram Iancu, în satul Țebea, din Hunedoara. Aici în fiecare an, în luna septembrie, au loc Serbările naționale, un eveniment propus ca omagiu adus celui numit „Crăișorul munților”. La manifestări au fost prezenți numeroși politicieni, printre care și senatorul de Dâmbovița, Titus Corlățean, care au participat, alături de pelerini la slujba religioasă, la discursuri despre Avram Iancu, la ceremonialul depunerii coroanelor și la defilarea Gărzii de onoare formată din forțe ale ministerelor Apărării și Afacerilor Interne.

„Am avut onoarea să depun o coroană de flori la mormântul-monument al unuia din cei mai mari eroi al națiunii române, Avram Iancu, în numele Partidului Social Democrat, împreună cu colegi și colege de partid.
Totodată, împreună cu Președintele Senatului, Nicolae Ciucă și alți colegi senatori, am depus o coroană de flori din partea Camerei superioare a Parlamentului.
Un moment emoționant pentru identitatea noastră românească și creștină, ca în fiecare an, la Țebea, acolo unde Gorunul lui Horea veghează de 400 de ani.
M-am bucurat să fiu cu oameni pe care îi cunosc și ii prețuiesc, colegi de partid (Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, ministrul Natalia Intotero, primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, ministrul Radu Oprea, prim-vicepreședintele Organizației județene Timiș, Adrian Cionca, europarlamentarul Maria Grappini, secretarul general al Cancelariei premierului României, Mihai Ghigiu ș.a.) și mai ales mulți români, care au ales să fie azi prezenți la Țebea, din diferite județe ale țării.
Dumnezeu să binecuvânteze România și pe români!”, transmite senatorul Titus Corlățean, pe pagina sa de Facebook.

AUTOR: F.S.