You are currently viewing Cu emoții, elevii și cadrele didactice întâmpină astăzi un nou an școlar. Secretarul General Adjunct al Nato, așteptat la festivitățile din județul Dâmbovița

Cu emoții, elevii și cadrele didactice întâmpină astăzi un nou an școlar. Secretarul General Adjunct al Nato, așteptat la festivitățile din județul Dâmbovița

După o vacanță de vară, care retroaciv mereu pare mai scurtă decât a fost, astăzi, 11 septembrie, trei milioane de elevi revin în clasele de curs. Anul şcolar 2023—2024 va avea 36 de săptămâni de cursuri, care se vor desfășura între 11 septembrie 2023 și 21 iunie 2024. Prima vacanţă va fi în perioada 28 octombrie 2023 – 5 noiembrie 2023.

Școlile dâmbovițene freamătă și ele de la primele ore ale dimineții, peste tot fiind în toi pregătirile pentru festivitățile de deschidere a noului an școlar. Emoții și mai mari au reprezentanții a două unități școlare din Răcari. Aici este așteptat să ajungă astăzi la ceremoniile de deschidere a noului an școlar chiar Secretarul General Adjunct al NATO.

Mircea Geoană efectuează o vizită în județul Dâmbovița, care va debuta cu participarea la ceremoniile de deschidere a anului școlar 2023-2024, începând cu ora 9.15, la Școala gimnazială „Ion Ghica”, din Ghergani (Str. Școlii, Ghergani), iar, de la ora 10.00, la Liceul Teoretic „Ion Ghica” din Răcari (Str. Ana Ipătescu, nr. 56, Răcari).

AUTOR: F.S.