You are currently viewing Flacăra Moreni, la prima victorie în campionat: 2-1 cu CSO Plopeni

Flacăra Moreni, la prima victorie în campionat: 2-1 cu CSO Plopeni

Flacăra Moreni a spart gheața în actuala ediție a Ligii a 3-a! În etapa cu numărul 3 a campionatului, „lupii” de pe Cricov și-au arătat colții și au învins, în deplasare, pe CSO Plopeni, cu scorul de 2-1.

În disputa cu prahovenii, Flacăra a deschis scorul prin Ionuț Zaharia (18), iar în actul secund l-a majorat prin Iulian Drăgan (65). Pentru gazde a redus din handicap R. Alexandru, cu șapte minute înainte de ultimul fluier al arbitrului. Acesta a fost primul succes pentru dâmbovițeni în actuala stagiune, după eșecurile cu Pucioasa și CS Blejoi.

În disputa cu CSO Plopeni, antrenorul morenar Gabriel Paraschiv a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Budoiu – Niță, Ristea, Cernea, Oancea – G. Negrea, Terec, Drăgan, Zaharia – Niculăescu și Țilică. Rezerve au fost Duță – Vasile, Neagu, Godinac, Oaie, Băltăreț, Prundaru, Iliescu și Neacșu.

În urma succesului cu Plopeni, morenarii au urcat pe locul 9 în Seria C4, cu doar 3 puncte acumulate. Erata viitoare, pe teren propriu, vor înfrunta pe Dunărea Giurgiu.

M.I.