You are currently viewing Mesajul președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, la început de an școlar

Mesajul președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, la început de an școlar

Prima zi a noului an școlar este o zi plină de emoții pentru noi toți, atât pentru dascăli și elevi, cât și pentru părinți și cei care au datoria de a asigura un act educațional de calitate. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a transmis, astăzi, un mesaj, către cei aflați în fața unui nou început, reamintind importanța educației, dar și a celor aflați astăzi pe băncile școlii, pentru viitorul nostru, al tuturor.

În primul rând, aș vrea să transmit un mesaj de încurajare și susținere tuturor elevilor, părinților și bunicilor lor, dar și cadrelor didactice.
Dragi copii, indiferent de clasa în care veți merge în acest an și de provocările care vor apărea pe parcurs, aveți încredere în voi și în multele lucruri pe care le puteți face. Nu va fi întotdeauna ușor, dar vă asigur că veți avea întotdeauna sprijinul nostru necondiționat.
Părinții și bunicii vă sunt alături pentru ca voi să vă atingeți adevăratul potențial. Și le mulțumesc pentru acest lucru!
Cadrelor didactice le doresc un an plin de reușite! De munca lor de zi cu zi depinde viitorul copiilor noștri și am toată încrederea că, datorită dedicării lor, toți cei care astăzi trec pragul școlii vor avea deschis drumul către succes.
Așadar, călătorie plăcută în noul an școlar”, a transmis Corneliu Ștefan.

AUTOR: F.S.