You are currently viewing Ambasadorul Israelului în România și-a petrecut finalul săptămânii în zona montană dâmbovițeană

Ambasadorul Israelului în România și-a petrecut finalul săptămânii în zona montană dâmbovițeană

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Israelului în România, Reuven Azar, s-a aflat la finalul săptămânii trecute, în județul Dâmbovița. După ce, vineri, a purtat discuții  pe teme importante precum turismul, industria de apărare, agricultura și parcurile industriale dâmbovițene cu autoritățile dâmbovițene și cu reprezentanții antreprenorilor locali, Excelența Sa a urcat, alături de soția sa, în zona montană dâmbovițeană, unde a fost găzduit cu ospitalitate la Hotel Peștera. La finalul unui weekend relaxant, oficialul și-a exprimat aprecierea pentru locurile frumoase vizitate, din care nu au lipsit Sfinxul și Babele.

„Excelența Sa, domnul Reuven Azar , Ambasadorul Israelului în România, împreună cu soția, au fost oaspeții noștri în weekend-ul abia încheiat. Le mulțumim mult, a fost o mare plăcere să le fim gazde.
Vremea deosebit de frumoasă a fost perfectă pentru o vizită la Babele, la Sfinx și mai apoi la Peștera Ialomiței.
Excelența Sa mi-a spus că a rămas plăcut impresionat de frumusețea locului și a acceptat cu plăcere invitația de a participa vara viitoare la inaugurarea Hotelului Peștera Wellness & Spa*****”, scrie proprietarul Hotel Peștera, Valentin Calcan, pe pagina sa de socializare.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

AUTOR: F.S.