You are currently viewing Grădiniță nouă, inaugurată la Odobești, la început de an școlar

Grădiniță nouă, inaugurată la Odobești, la început de an școlar

La debutul acestu an școlar, micuţii preşcolari din satul Crovu, comuna Odobești, se bucură de o „căsuță” nou-nouţă. Copiii vor beneficia de cele mai bune condiții în noua grădiniță modernă, inaugurată, ieri, de administrația locală. Noua grădiniţă din satul Crovu reprezintă un mediu sigur şi adecvat pentru desfășurarea activităților zilnice, unde copiii din localitate să se simtă în permanență înconjuraţi de dragoste.


„În localitățile unde se investeşte în educaţie, este asigurat viitorul. Investiţiile în educaţie din comuna Odobești nu se vor opri aici, educaţia fiind un domeniu foarte important pentru mine, pentru colegii din administrația locală, dar și pentru Consiliul Local, și facem acest lucru pentru a veni în sprijinul părinților care doresc să știe că pot merge liniștiți la serviciu în timp ce micuții lor învață, se joacă și se dezvoltă în condiții foarte bune şi sigure.
Țin să anunț pe această cale că avem pregătite proiecte prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru toate unitățile de învățământ de pe raza comunei Odobești, pentru că ne de dorim să le oferim, prin aceste proiecte, siguranţă părinţilor, pentru că România are nevoie de copii, are nevoie de viitor, fiindcă ei sunt viitorii primari, politicieni, oameni de ştiinţă sau dascălii de mâine.
Asta înseamnă că noi trebuie să le asigurăm condiţiile necesare pentru ca acest învăţământ să performeze şi să aducă zâmbetul atât pe faţa micuţilor, dar şi pe cea a părinţilor„, a transmis primarul Niculae Alecu.

AUTOR: F.S.