You are currently viewing Radu Popa, deputat PSD de Dâmbovița: Domnul Cîțu este un accident politic al PNL-ului

Radu Popa, deputat PSD de Dâmbovița: Domnul Cîțu este un accident politic al PNL-ului

Fostul premier liberal, Florin Cîțu, i-a cerut demisia de urgență lui Marcel Ciolacu, acesta din urmă fiind acuzat că a gestionat greșit banii din PNRR. Concret, Cîțu îi reproșează liderului PSD că a tăiat 2 miliarde din PNRR deși avea la dispoziție instrumentele necesare pentru a împiedica acest lucru.

Ciolacu a TĂIAT 2 miliarde de euro din PNRR deși putea să negocieze cu Comisia Europeană să nu-i taie. Este incapabil sau avem încă o dovadă că nu-i pasă de români? Singurul lucru care trebuia negociat la Bruxelles de Ciolacu era acesta: NU TĂIEM DOUĂ miliarde de euro din PNRR pentru că economia este în cap. Dar nu a făcut asta. A tăiat DOUĂ miliarde de euro și i-a condamnat pe români la sărăcie”, a declarat Florin Cîțu, care a adăugat că decizia lui Ciolacu este ”una criminală”, dat fiind faptul că investițiile tăiate ar fi trebuit să fie destinate pentru construcția a șase spitale și a 2.000 de școli.

O replică acidă i-a fost dată liberalului de către deputatul, Radu Popa, în cadrul conferinței de presă a PSD Dâmbovița, de astăzi.

„Domnul Cîțu este un accident politic al PNL-ului și cea mai bună variantă pentru domnia sa ar fi să-și găsească ceva de muncă, să facă ceva serios”, a declarat Radu Popa.

AUTOR: F.S.