You are currently viewing Trei echipe au punctaj maxim după primele patru etape ale Ligii a 4-a dâmbovițene. Urban Titu, lider în competiția județeană

Trei echipe au punctaj maxim după primele patru etape ale Ligii a 4-a dâmbovițene. Urban Titu, lider în competiția județeană

Trei echipe continuă să aibă punctaj maxim la nivelul Ligii a 4-a dâmbovițene după patru etape disputate.  Urban Titu, FC Potlogi și Roberto Ziduri au acumulat maximum de puncte după ce au depășit orice adversar care le-a ieșit în cale. În etapa cu numărul 4 a campionatului, cele trei formații și-au dovedit din nou superioritatea pe teren propriu.

Urban Titu, liderul competiției, și-a arătat încă o dată colții și a trecut de Libertatea Urziceanca, la scor de tenis, cu 6-1. FC Potlogi nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a depășit Viitorul Ocnița cu 5-1. În schimb, vicecampioana Roberto Ziduri a învins Viitorul Voinești cu scorul de 2-0.

Etapa a 4-a a campionatului a fost o rundă dominată de gazde, care se impun în 6 partide, prin Potlogi, Titu, Moroeni, Burduca, Ziduri și Fieni. Doar Gura Șuții câștigă în deplasare, la Braniștea, în timp ce Șuța Seacă pleacă neînvinsă de la Răzvad.

Urban Titu, FC Potlogi și Roberto Ziduri au punctaj maxim după 4 runde, iar Gura Șuții le suflă în ceafă. Moroeni și Răzvad obțin primele puncte din acest sezon. Alături de Străjerii, mai sunt în subsol Brezoaele și Unirea Bucșani, ultima cu punctaj 0.

Liga a 4-a. Etapa a 4-a – Rezultate

Potlogi – Ocnița   5-1

Titu – Urziceanca 6-1

Moroeni – Brezoaele 7-2

Braniștea – Gura Șuții 1-5

Burduca – Tătărani 4-1

Ziduri – Voinești 2-0

Fieni – Bucșani  4-1

Răzvad – Șuța Seacă 1-1

M.I.