You are currently viewing Aerosmith amână concertele din 2024 din cauza problemelor de sănătatea ale lui Steven Tyler

Aerosmith amână concertele din 2024 din cauza problemelor de sănătatea ale lui Steven Tyler

Trupa Aerosmith a amânst şase concerte pentru 2024, din cauza unei probleme la coardele vocale de care suferă cântăreţul Steven Tyler.

Aerosmith a anunţat că show-urile programate la Toronto, pe 12 septembrie, Chicago, pe 15 septembrie, Detroit, pe 18 septembrie, Cleveland, pe 21 septembrie, Raleigh, pe 24 septembrie şi Washington, pe 27 septembrie, au fost amânate până la începutul anului 2024.

Steven Tyler a explicat, într-un mesaj postat pe Instagram, că medicii i-au cerut să nu cânte în următoarele 30 de zile din cauza stării coardelor sale vocale. „Am inima frântă”, a spus el, adăugând că s-a accidentat sâmbătă.

Intitulat „Peace Out”, turneul a început în Philadelphia pe 2 septembrie. Sunt programate 40 de concerte, cu o escală în Boston, oraşul lor natal, pe 31 decembrie. Turneul se va încheia la Montreal, pe 26 ianuarie.

Acesta nu este primul turneu de adio al trupei. În 2017, precedentul lor turneu de adio a inclus Franţa şi Hellfest, dar a fost anulat din cauza stării de sănătate a lui Steven Tyler. Un alt turneu european urma să aibă loc în 2020, dar a fost anulat din cauza pandemiei.

Editor: I.F.A.