You are currently viewing Valeriu Munteanu, coordonator AUR Dâmbovița: vreau să îi asigur pe toți românii în general și, în special, pe dâmbovițeni că schimbarea se va produce în 2024

Valeriu Munteanu, coordonator AUR Dâmbovița: vreau să îi asigur pe toți românii în general și, în special, pe dâmbovițeni că schimbarea se va produce în 2024

Surse politice anunță în ultimele zile că PSD și PNL negociază intens, în discuții confidențiale, promovarea de candidați unici la primării și Consilii Județene. Strategia ar fi numită de cele două partide „Blocul democratic” și ar avea ca scop stoparea ascensiunii AUR.

O inițiativă firească, potrivit lui Valeriu Munteanu, coordonator AUR Dâmbovița, în contextul fricii visecerale pe care o simt partidele din coaliția de guvernământ față de partidul de care mai nimeni nu știa acum patru anu.

Cele două partide mari și obosite, PSD și PNL, care se află la guvernare în acest binom toxic au intrat în discuții, noi le spunem negocieri, privind formarea unui bloc electoral pentru anul 2024 (…) înțeleg că există binecuvântarea președintelui Iohannis pentru această coaliție, iar liderii  PSD și PNL nu s-au sfiit să spună că fac acest lucru pentru că au o frică viscerală legată de AUR. Noi considerăm că frica dumnealor este una argumentată, pentru că, în anul 2024 poporul român, suveran fiind, își va lua puterea înapoi (…) chiar dacă am fost învinuiți de toate relele de pe fața pământului, românii au înțeles că AUR este un partid al poporului. Vreau să îi asigur pe toți românii în general și, în special, pe dâmbovițeni că schimbarea se va produce în 2024, în toată România și se va produce și în Dâmbovița”, a dat asigurări Valeriu Munteanu, coordonatorul AUR Dâmbovița.

AUTOR: F.S.