You are currently viewing Corneliu Ștefan: având în vedere forța PSD MORENI, rezultatele la alegerile din 2024 vor fi mai mult decât bune

Corneliu Ștefan: având în vedere forța PSD MORENI, rezultatele la alegerile din 2024 vor fi mai mult decât bune

Continuă seria întâlnirilor între conducerea PSD Dâmbovița și organizațiile din teritoriu, pentru pregătirea anului electoral 2024 și stabilirea candidaților. Ieri, a avut loc o ședință de lucru cu membrii biroului de conducere al organizației municipale PSD Moreni!

Am discutat despre investițiile propuse oamenilor din Moreni de PSD DÂMBOVIȚA, prin programul său local și județean, stadiul acestora, dar și proiectele de viitor ce urmează a fi implementate de ECHIPA de aici.
Ne-am asigurat că obiectivele noastre sunt aliniate cu nevoile și dorințele locuitorilor din Moreni, dar și că proiectele pe care le-am propus morenarilor vor fi duse la bun sfârșit.
Pe de altă parte, anul 2024 va fi marcat de 4 rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.
De munca echipei de aici și de modul în care tratează nevoile municipiului Moreni depind rezultatele anului viitor.
Însă, având în vedere forța PSD MORENI, rezultatele vor fi mai mult decât bune.
Promisiunile făcute vor fi onorate!”, dă asigurări președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

„Ieri am avut o întâlnire foarte productivă alături de colegii mei din PSD Moreni! Împreună cu președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, secretarul executiv al organizației județene, Daniel Cristian Stan, deputatul Ioan Vulpescu, colegii parlamentari și vicepreședinții de zonă,unde am discutat despre strategia pe care o vom aborda în alegerile de anul viitor în toate cele 4 runde.
Suntem hotărâți să muncim din greu și să fim alături de comunitate, să ascultăm și să rezolvăm problemele cu care se confruntă locuitorii din Moreni.
Este esențial să fim conectați la nevoile oamenilor și să demonstrăm că avem soluții concrete pentru dezvoltarea municipiului nostru”, subliniază președintele PSD Moreni, Gabriel Purcaru.

AUTOR: F.S.