You are currently viewing Mama lui Vlad Pascu a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile

Mama lui Vlad Pascu a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile

Miruna Pascu, mama băiatului de 19 ani care, drogat fiind, a ucis doi tineri la 2 Mai a fost arestată preventiv, fiind acuzată de către procurori că ar fi amenințat o tânără din anturajul fiului său că va face publice date compromițătoare despre ea dacă îl va denunța pe acesta. De asemenea, au fost arestați preventiv și cei trei tineri care îl aprovizionau cu droguri pe Vlad Pascu.

Vineri, ea a fost dusă la Tribunalul București cu propunerea de arestare preventivă, iar magistrații au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Adrian Nedea, avocatul Mirunei Pascu, a spus că aceasta a contestat deja decizia de arestare preventivă.

Vlad Pascu este în arest, tatăl lui este sub control judiciar, mama lui este arestată preventiv. Este o situație dramatică pentru toată familia (…) Părinții sunt divorțați, mai au un copil minor singur acasă”, a spus avocatul Mirunei Pascu. El a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, spunând că „în perioada următoare” Miruna Pascu va emite un comunicat în care își va exprima punctul de vedere.

Din cercetări a rezultat faptul că, în mod conștient și deliberat, inculpata (n.r. – Miruna Pascu) a exercitat presiuni de natură să constrângă moral o persoană, pentru a o determina să nu dea declarații de martor sau să facă declarații mincinoase, într-o cauză instrumentată de către DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța privind infracțiunile de deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu”, spune DIICOT.
De asemenea, magistrații Tribunalului București au emis mandate de arestare preventivă și pentru cei trei tineri care îl aprovizionau cu droguri pe Vlad Pascu. Este vorba despre Tudor Duma, suspectat că îi furniza droguri lui Vlad Pascu şi cel care a spart farmacia Spitalului Floreasca cu puţin timp înainte de a fi ridicat şi dus la DIICOT pentru audieri, precum și despre Ștefan Ciprian și Costin Antonio Constantin.
Editor: I.F.A.