You are currently viewing FC Potlogi, victorie la scor de tenis în campionatul județean: 6-1 cu Șuța Seacă

FC Potlogi, victorie la scor de tenis în campionatul județean: 6-1 cu Șuța Seacă

FC Potlogi a fost performera rundei de astăzi din campionatul județean! Formația coordonată de Dănuț Dobrică și Daniel Gae a realizat scorul etapei, după ce a învins la scor de tenis, 6-1, pe Flacăra Suța Seacă. Pe teren străin, FC Potlogi și-a arătat din plin superioritatea, prin reușitele semnate de C. Petre (2), Moraru (2), O. Stan și Huțușoru. Golul de onoare al gazdelor a fost marcat de A. Enescu. După cinci etape scurse din actuala stagiune a Ligii a 4-a, FC Potlogi ocupă locul 2 în clasament, cu 15 puncte acumulate.

Primul loc în competiția județeană este ocupat în continuare de Urban Titu, tot cu 15 puncte acumulate, dar un golaveraj mai bun. Ultima poziție a podiumului este ocupată de vicecampioana Roberto Ziduri, tot cu maxmum de puncte strânse.

În etapa a 5-a,  oaspeții la putere, fiind victorioși prin Potlogi, Răzvad, Ziduri, Braniștea și Titu. Gazdele au câștigat prin Voinești, Gura Șuții și Urziceanca. După cum se observă, Urban Titu, FC Potlogi și Roberto Ziduri își continuă parcursul de forță, cu victorii pe linie. Gura Șuții și Voinești nu renunță la luptă și țintesc, la rându-le, poziții pe podium.

Ultimele locuri sunt ocupate de Bradul Moroeni, Viitorul Ocnița, AFC Brezoaele și Bucșani, Unirea fără puncte acumulate. Străjerii urcă poziții importante, în timp ce Urziceanca, Șuța Seacă, Braniștea, Burduca, Fieni și Tătărani sunt în zona mediană a ierarhiei.

Liga a 4-a. Etapa a 5-a – Rezultate

Șuța Seacă – Potlogi   1-6

Bucșani – Răzvad  3-4

Voinești – Fieni 2-0

Tătărani – Ziduri  2-3

Gura Șuții – Burduca  2-1

Brezoaele – Braniștea  0-2

Urziceanca – Moroeni 4-1

Ocnița  – Titu 0-5.

M.I.