You are currently viewing Situație îngrijorătoare pentru Chindia Târgoviște în clasament! Dâmbovițenii, obligați să câștige la Piatra Neamț

Situație îngrijorătoare pentru Chindia Târgoviște în clasament! Dâmbovițenii, obligați să câștige la Piatra Neamț

Chindia Târgoviște se pregătește pentru un meci infernal în etapa a șasea a Ligii a 2-a. Marți după-amiază, de la ora 17.00, dâmbovițenii vor da piept cu Ceahlăul Piatra Neamț, într-o deplasare dificilă. Chiar dacă jocul va unul greu, elevii lui Vasile Miriuță vor ataca toate punctele puse în joc.

Situația din clasament a roș-albaștrilor s-a înrăutățit, iar aceștia nu-și mai permit niciun pas greșit dacă își doresc să prindă play-off-ul. După disputarea majorității jocurilor din această rundă, Chindia a căzut pe locul 12, cu doar 6 puncte acumulate. Situația este una destul de îngrijorătoare pentru dâmbovițeni.

Dacă târgoviștenii vor avea parte de un rezultat negativ la Piatra Neamț, situația din clasament va deveni și mai dificilă pentru aceștia. Așa că, un nou rezultat înregistrat de târgovișteni în campionat, îi va apropia pe aceștia de zona minată a clasamentului.

În schimb dacă vor obține un rezultat pozitiv cu Ceahlăul, dâmbovițenii vor urca din nou în apropierea locurilor de play-off.

M.I.