You are currently viewing Urban Titu a transferat un jucător care a trecut pe la Chindia Târgoviște. „Am acceptat oferta pentru că aici se vrea performanță”

Urban Titu a transferat un jucător care a trecut pe la Chindia Târgoviște. „Am acceptat oferta pentru că aici se vrea performanță”

Achiziție importantă pentru Urban Titu în această săptămână! Lotul divizionarei D dâmbovițene a fost întărit cu un fost jucător la Chindia Târgoviște. Cu o zi înainte de jocul cu Viitorul Ocnița, la Titu a ajuns atacantul Alin Nisipeanu.

La o zi distanță după ce a pus semnătura pe contract, cel mai nou jucător din lotul Urbanului a reușit să puncteze pentru noua echipă. În disputa cu Ocnița, Titu a învins cu 5-0, iar Nisipeanu a marcat unul dintre goluri.

„Am acceptat oferta clubului din Titu pentru că este un club serios, care vrea performanță. Îmi place colectivul la Titu, aici fiind condiții de Liga a 3-a. Sper să am evoluții cât mai bune și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele propuse”, a precizat Alin, la scurt timp după ce a acceptat oferta de la Urban.

Alin Nisipeanu a început fotbalul la CSȘ Târgoviște și Petrolul Târgoviște, ambele la nivel de juniori, după care a urmat transferul la echipa fanion a județului, Chindia Târgoviște. A jucat la mai multe grupe de juniori până să debuteze la gruparea de lângă Turnul Chindiei.

A jucat patru ani la Chindia Târgoviște, având 80 de prezențe și 5 goluri marcate. Are în palmares inclusiv promovarea în Superligă, reușită în urmă cu cinci ani. A urmat transferul la FC Pucioasa (Liga III), iar apoi la Odorheiu Secuiesc (Liga III). La nivelul eșalonului al treilea are zeci de prezențe și peste 40 de goluri marcate pentru FC Pucioasa și Odorheiu Secuiesc.

M.I.