You are currently viewing Patru sportivi de la CS Târgoviște, pe podium la Campionatul European de Karate Goju Ryu

Patru sportivi de la CS Târgoviște, pe podium la Campionatul European de Karate Goju Ryu

Sportivii de la CS Târgoviște au avut o participare cu succes la ediția din acest an a Campionatului European de Karate Goju Ryu, desfășurat în Belgia, în perioada 15-16 septembrie. Karateka clubului dâmbovițean au reprezentat cu fruntea sus România la competiția continentală.

La capătul unor evoluții foarte bune, sportivii antrenați de Ionuț și Vasile Munteanu au obținut patru medalii, atât la seniori, U21, cât și la juniori.

La seniori, Valentin Cîrlan a intrat în posesia medaliei de bronz, după o prestație pe măsură la concursul de kumite, categoria 60 de kilograme. Locul 3 obținut la Liege este unul dintre cele mai importante rezultate atinse de sportivul târgoviștean în carieră.

Cu o medalie de argint de la Campionatul European a revenit acasă Andreea Geana, la U21. Talentata sportivă a urcat pe podium la kumite, în limitele categoriei 50 kg.

În schimb, la juniori, medalii de bronz au obținut Alexandru Munteanu și Ștefania Huiu. În concursul de kumite, Alexandru a intrat în posesia medaliei la categoria 61 kg, iar Ștefania la 59 de kilograme.

Practic, toți cei patru sportivi de la CS Târgoviște care și-au câștigat dreptul de a participa la Campionatul European de Karate Goju Ryu din Belgia au urcat pe podiumul de premiere.

M.I.