You are currently viewing Străzile din comuna „Malu cu Flori” vor purta nume de flori

Străzile din comuna „Malu cu Flori” vor purta nume de flori

Locuitorii din Malu cu Flori vor locui la adrese cu nume florale. Invitat, astăzi, în conferința de presă a PSD Dâmbovița, edilul comunei dâmbovițene, Ion Constantin, a declarat că administrația locală lucrează la nomenclatorul stradal. Astfel, în curând, toate străzile din localitate vor avea nume de flori.

„Fiecare sat va avea un drum principal, iar celelalte străzi vor purta nume de flori. Eu zic că este un proiect frumos, suntem singura localitatea „Malu cu Flori” din țară și era opus să venim cu alte denumiri, chiar dacă au aexistat astfel de propuneri. Acum, fiecare stradă va avea plăcuță cu noul nume, fiecare imobil va avea cu numărul lui și-i rog pe gospodari să se pregătească pentru acest lucru(…) dăm imagine localității, prin fiecare imobil al acesteia”, a subliniat edilul.

Astfel, în perioada următoare, reprezentanții primăriei Comunei Malu cu Flori, vor sosi la locuințele localnicilor, pentru amplasarea tăblițelor cu numerele de casă și numele străzilor. Ulterior, aceste date vor fi introduse în Renns, respectiv Google Maps, însoțite de fotografii din fața gospodăriilor. În acest sens, localnicii runt rugați să efectueze lucrări de curățenie, defrișarea tufărișiului și arbuștilor inestetici din fața proprietăților.

AUTOR: F.S.