You are currently viewing Chindia Târgoviște vizează toate punctele la Piatra Neamț! Vasile Miriuță: „Suntem pregătiți din toate punctele de vedere”„

Chindia Târgoviște vizează toate punctele la Piatra Neamț! Vasile Miriuță: „Suntem pregătiți din toate punctele de vedere”„

Chindia Târgoviște atacă, astăzi, a doua victorie în campionat. În ultima meci din etapa a 6-a, dâmbovițenii vor înfrunta Ceahlăul Piatra Neamț, în deplasare, de la ora 17.00. Disputa va fi una infernală pentru elevii lui Vasile Miriuță, care nu au arătat prea multe în actuala stagiune.

Târgoviștenii țintesc sub Pietricica toate punctele pentru a spăla rușinea înfrângerii cu Unirea Slobozia, dar și pentru a mai face un pas în clasament. Pentru a nu ajunge în zona minată a clasamentului, aceștia și-au propus să evite pașii greșiți în următoarele meciuri. Pentru a se apropia din nou de zona play-off-ului, roș-albaștrii au nevoie de puncte!

Conducerea tehnică a Chindiei este încrezătoare înaintea duelului cu Ceahlăul. Vasile Miriuță consideră că echipa sa poate obține un rezultat bun în această etapă.

„Vom întâlni o echipă foarte bună a Ligii a 2-a. Pentru noi este foarte important să câștigăm cu Ceahlăul. O victorie ne va duce în primele șase locuri. Venim după o înfrângere cu Slobozia nemeritată. Cu Unirea nu meritam să câștigăm, dar un rezultat de egalitate echitabil pentru ambele echipe. Mergem cu încredere la Piatra Neamț. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru acest joc”, a transmis antrenorul Chindiei, cu o zi înainte de partida de la Piatra Neamț.

Cu doar 6 puncte acumulate, Chindia ocupă locul 13 în clasament. De partea cealaltă, Ceahlăul se află pe 5, cu 9 puncte strânse.

M.I.