You are currently viewing Director Direcția Agricolă Dâmbovița: Dacă aveți ocazia, vă recomand să faceți o vizită pe Valea Dâmboviței, să vedeți și să gustați roadele minunate ale muncii pomicultorilor

Director Direcția Agricolă Dâmbovița: Dacă aveți ocazia, vă recomand să faceți o vizită pe Valea Dâmboviței, să vedeți și să gustați roadele minunate ale muncii pomicultorilor

După un an de muncă grea și de emoții provocate de vremea capricioasă, pomicultorii de pe Valea Dâmboviței se pregătesc de momentul recoltei. Recoltă care promite a răsplăti munca și pasiunea investită de fermieri în culturile lor, după cum precizează directorul Direcției Agricole Dâmbovița, Vlad Pătrașcu, în urma unei vizite efectuate în zona Voinești.

Astăzi am avut o experiență minunată în plantațiile de pomi de la Voinesti. A fost o zi plină de învățare și muncă în natură.
Am avut șansa de a vedea procesul de îngrijire a pomilor. E uimitor să vezi câtă muncă și pasiune se pun în creșterea acestor pomi minunați.
În plus, am avut ocazia să savurez merele proaspete culese direct din pom. Gustul lor dulce și suculent este de neegalat! Dacă aveți ocazia, vă recomand să faceți o vizită aici și să vedeți cu ochii voștri ce minuni se întâmplă în aceste plantații”, scrie Vlad Pătrașcu, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S