You are currently viewing Vis „la cheie” împlinit, la Târgoviște

Vis „la cheie” împlinit, la Târgoviște

Ediție emoționantă a emisiunii „Visuri la cheie”, diseară, pe PRO TV. Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu au ajuns, la Târgoviște, pentru a-i face viața mai ușoară unui copil, greu încercat de soartă, și familiei sale.

In vârstă de doar 14 ani, Andrei Radu este imobilizat într-un scaun cu rotile, ceea ce pune multiple probleme familiei, de la cea financiară, la recuperarea medicală și până la condițiile care îi trebuie asigurate în locuință. Anul trecut, în urma unei căderi de pe bicicleta, tânărul a suferit o fractura de coloana la nivelul T7-T8 cu secționare totala a măduvei.

Am căzut de pe bicicletă, am dat cu spatele de pământ. Nu am mai putut să mă ridic, să simt nimic”, a povestit Andrei, pentru echipa „Visuri la cheie”, fără a renunța niciun moment la optimismul lui. Optimism pentru care luptă în fiecare zi bunica, sora și tatăl băiatului, întrucât mama i-a părăsit de mult.

Într-un apartament extrem de mic, echipa emisiunii a muncit din greu, pentru a adapta camerele la nevoile băiatului și a-i face o bucurie.

Orice ajutor pe care i-l poate acorda cineva și de astăzi-înainte este foarte util. I-au fost alături, până în prezent, Arhiepiscopia Târgoviște, Școala Generală „Vasile Cârlova”, acolo unde Andrei este elev, și Asociația „Îngeri între Îngeri”.

AUTOR: F.S.