You are currently viewing Sindicaliştii protestează în faţa Ministerului Finanţelor din cauza măsurilor anunțate de Guvern

Sindicaliştii protestează în faţa Ministerului Finanţelor din cauza măsurilor anunțate de Guvern

Mai multe federaţii sindicale afiliate la Blocul Naţional Sindical protestează, joi, în faţa Ministerului Finanţelor, faţă de măsurile anunţate de Guvern, sindicaliştii anunţând că aşteaptă cel puţin 1.500 de persoane. Un alt protest, al membrilor Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, a avut loc la Ministerul Muncii, de unde participanţii au plecat în marş spre Guvern. 

Poliţiştii care protestează în faţa Ministerului Muncii au mai multe pancarte, printre care unele pe care scrie: “MAI vrem dreptate, nu salarii îngheţate”, “Voi vreţi performanţe, noi adunăm restanţe”, “Când rezolvaţi inechităţile salariile din Justiţie”.

De asemenea, reprezentanţii Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual au pornit, în jurul orei 12.00, într-un marş, spre Piaţa Victoriei, pentru a continua protestul în faţa Guvernului.
Sindicaliştii din BNS au protestat şi în faţa Ministerului Justiţiei şi au folosit şi fumigene.
O delegaţie a sindicaliştilor, din care fac parte preşedintele BNS, Dumitru Costin şi preşedintele Federaţiei PubliSind, Ştefan Teoroc, este primită la discuţii de către ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, au anunţat sindicatele.
Editor: I.F.A.