You are currently viewing Pregătirile pentru Topul Firmelor din Județul Dâmbovița au intrat în linie dreaptă

Pregătirile pentru Topul Firmelor din Județul Dâmbovița au intrat în linie dreaptă

A devenit deja o tradiție ca printre cele mai importante manifestări ale toamnei, din județul nostru, să se numere și Gala „Topul Firmelor din Județul Dâmbovița”. Camera de Comerț Dâmbovița, cel mai important partener al mediului de afaceri dâmbovițean, organizează şi anul acesta, mai exact pe 19 octombrie, de la ora 18.00,  evenimentul care reunește reprezentanții mediului de afaceri, autorități locale şi cei mai importanți parteneri de dialog social. Și nu este o ediție oarecare, ci ediția aniversară, cu numărul 30

„Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de camerele de comerț în toate județele.
Conform metodologiei, clasamentul Topul Firmelor din Județul Dâmbovița este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a utilizării capitalului angajat. 
Gruparea firmelor s-a realizat ţinând cont de domeniul de activitate şi mărimea acestora”, precizează Camera de Comerț Dâmbovița, pentru a elimina orice suspiciuni.

AUTOR: F.S.