You are currently viewing Acțiuni ale polițiștilor pentru combaterea faptelor de natură penală sau contravențională, în comuna Braniștea

Acțiuni ale polițiștilor pentru combaterea faptelor de natură penală sau contravențională, în comuna Braniștea

La data de 3 octombrie a.c., în intervalul orar 12:00-16:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au organizat o acțiune, pe raza comunei Braniștea, pentru combaterea faptelor de natură penală sau contravențională și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În cadrul acțiunii, polițiștii au legitimat 90 de persoane și au verificat 63 de autovehicule, iar, pentru neregulile descoperite, au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.705 lei.

Totodată, polițiștii au reținut un permis de conducere, au retras un certificat de înmatriculare și au indisponibilizat 3,8 mde material lemnos.

De asemenea, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în intervalul orar 07:00-08:30, au continuat activitățile din incinta și proximitatea unităților de învățământ, obiectivul vizat fiind acela de a preveni evenimentele rutiere în care sunt implicați elevii, absenteismul școlar ori faptele produse cu violență sau cele de port fără drept de obiecte periculoase.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au discutat cu 106 elevi și le-au oferit recomandări preventive.

De asemenea, activitățile desfășurate au vizat și verificarea modului în care se efectuează comercializarea produselor către minori.

IPJ DÂMBOVIȚA