You are currently viewing Anunț al Primăriei Moreni, privind depunerea dosarelor pentru casarea autovehiculelor prin programul „Rabla local”

Anunț al Primăriei Moreni, privind depunerea dosarelor pentru casarea autovehiculelor prin programul „Rabla local”

Primăria Moreni anunță că Administrația Fondului pentru Mediu a transmis lista persoanelor fizice înscrise în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate „Rabla Local”. Astfel, începând cu data de 4 octombrie 2023, persoanele fizice care se regăsesc în lista transmisă de Administrația Fondului pentru Mediu vor lua la cunoștință și vor pune în aplicare procedura internă a primăriei, publicată pe pagina de internet la adresa https://primariamoreni.ro/stiri/anunt-depunere-dosare-pentru-casarea-autovehiculelor-rabla-local/?fbclid=IwAR3dPQi6WOexHW9bLtLrJl_oIH_sgs2PcfDKzj9HHxcYAiQpvI9oJ01aqy0.

Prin intermediul Programului privind casarea autovehiculelor uzate (Rabla Local) vom elimina din circulație peste 100 de mașini care poluează și, totodată, cetățenii beneficiază de 3.000 de lei oferiți în schimbul renunțării la aceste autovehicule mai vechi de 15 ani cu o normă de poluare Euro 3 și/sau inferioară.
Doar după semnarea contractului de finanțare cu primăria, persoana fizică va casa și va radia din circulație și din evidența fiscală autovehiculul uzat pentru a beneficia de stimulentul pentru casare de 3.000 de lei.
Beneficiarul stimulentului de casare se angajează conform ghidului de finanțare că nu va achiziționa un autoturism cu norma de poluare Euro 5 şi/sau inferioară, în termen de 3 ani de la primirea stimulentului pentru casare”, anunță municipalitatea morenară.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0245.667265.

AUTOR: F.S.