You are currently viewing Reprezentanții comunelor din România, întâlnire cu conducerea Ministerului Educației

Reprezentanții comunelor din România, întâlnire cu conducerea Ministerului Educației

Ministrul educației, Ligia Deca, împreună cu secretarul de stat în Ministerul Educației, dâmbovițeanul, Sorin Ion, s-a întâlnit cu reprezentanții Asociației Comunelor din România. Pe ordinea de zi s-au aflat reformele din Legea educației, dar și importanța ca toți copiii României să aibă șanse egale la un învățământ de calitate.

Întâlnirea pe care am avut-o astăzi, la sediul Ministerului Educației, cu reprezentanții Asociației Comunelor din România mi-a demonstrat dorința de implicare a acestora în îmbunătățirea accesului la educație și în creșterea calității activităților educaționale în zonele rurale.

Am discutat despre oportunitățile pe care reformele din noua Lege a învățământului preuniversitar le oferă elevilor din mediul rural, precum și despre demersurile pe care le facem la Ministerul Educației pentru elaborarea legislației secundare.

Sunt convinsă că împreună putem face ca școala să răspundă nevoilor fiecărui copil, indiferent de zona în care acesta învață„, a notat Ligia Deca, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.