You are currently viewing Seniorii din Pucioasa, sărbătoriți astăzi de social-democrații din oraș

Seniorii din Pucioasa, sărbătoriți astăzi de social-democrații din oraș

Continuă activitățile prin care vârstnicii din județul Dâmbovița sunt sărbătoriți. Astăzi a fost rândul seniorilor din Pucioasa să fie onorați pentru eforturile lor, printr-o petrecere organizată de organizația PSD locală. A fost o seară cu dans, cu voie bună, cu povești frumoase și cu multe zâmbete pe chipurile celor care sunt, prea des, lăsați în urmă.

Am petrecut o seară minunată, alături de domnul primar Constantin Ana, colegii consilieri împreună cu seniorii orașului Pucioasa, cei pe care-i sărbătorim în această perioadă și cărora mă bucur că am avut prilejul de a le transmite recunoștința noastră, a celor pentru care au construit lumea în care trăim. Mărturisesc că, și prin natura locului meu de muncă, am prilejul de a întâlni vârstnici în fiecare zi, de a vorbi cu ei, de a afla întâmplări, de multe ori incredibile, despre viața celor care au trăit în vremuri, ne vine să credem sau nu, cu mult mai dificile decât cele de care ne plângem noi astăzi.
Fiecare cută de pe chipurile lor spune o poveste, ochii lor blânzi și mâinile crăpate îmi amintesc de bunicii care mi-au mângâiat copilăria, de căldura casei mirosind mereu a bunătăți, de mângâierile pline de iubire, care alinau orice durere.
Ei sunt bătrânii noștri, oameni stoici care au transformat greutățile în pilde, care stau la baza fiecăruia dintre noi și a căminelor noastre, de care, acum, din păcate, nu avem destul timp, pentru care, din nefericire, nu arătăm destulă apreciere.
Le mulțumesc și le sunt veșnic recunoscătoare pentru răbdarea lor, pentru munca lor, pentru poveștile lor, pentru lumea pe care au plămădito-n palme!
La mulți ani, seniorii noștri, mă înclin cu respect în fața domniilor voastre! Să ne trăiți și să vă bucurați de bătrâneți blânde și luminoase ca voi”, transmite președintele OFSD Pucioasa, Cerasela Roșoiu.

AUTOR: F.S.