You are currently viewing Valeriu Munteanu, AUR Dâmbovița: dâmbovițenii au rămas ostaticii PSD-ului

Valeriu Munteanu, AUR Dâmbovița: dâmbovițenii au rămas ostaticii PSD-ului

O nouă conferință a AUR Dâmbovița a adus în atenția opiniei publice, prin vocea coordonatorului organizației, Valeriu Munteanu, raportul de forțe dintre partidele aflate la guvernare si Alianța pentru unirea Românilor. Politicianul a subliniat faptul că toate atacurile lansate de formațiunile politice din coaliție la adresa AUR dovedesc teama pe care acestea o resimt, conștientizând că pierd teren și că românii până la urmă văd adevărul și vor vota în consecință. Chiar și dâmbovițenii despre care Munteanu spune că sunt ostaticii PSD.

Într-un câine mort nu dă nimeni cu pietre. Atacurile din ultima vreme la adresa AUR, atacuri concertate ale PSD, PNL împreună cu toate instituțiile de presă pe care le plătesc arată că cei de la guvernare și nu doar, au citit, au văzut și au înțeles sondajele de opinie și s-au înfricoșat.

Pe de altă parte, opinia publică este intoxicată cu mai multe sondaje de opinie absolut contradictorii, sondaje în care unii ne ridică, alții ne coboară, unii văd un reprezentant al AUR în turul 2 al alegerilor prezidențiale, alții nu. Toate aceste sondaje sunt un amestec între realitate, percepție și foarte multă manipulare.

Suntem siguri că până la alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale avem suficient timp încât românii să poată să separe grâul de neghină și să treacă de partea adevărului, iar noi suntem gata să facem front comun cu ei în acest sens.

Ii rugăm pe cetățenii români să alterneze, să folosească și alte surse de informație în afara „televizorului”, deoarece multe „televizoare” din România mint în continuare. Există surse alternative din care se pot informa: rețele sociale, online. Există multă informație, iar noi căutăm și alte mijloace prin care informația adevărată să ajungă la cetățenii României, astfel încât aceștia să nu rămână ostaticii PSD-ului și PNL-ului.

Am spus și în alte rânduri: Dâmbovița este o anomalie: o oază de sărăcie relativă în mijlocul unor județe relativ bogate. Acest lucru se întâmplă pentru că dâmbovițenii au rămas ostaticii PSD-ului care i-a adus la sapa de lemn. Ani de zile nu au avut cum găsi informații adevărate despre ce se întâmplă, despre ce NU se întâmplă la nivel local, județean și național și despre cum sunt manipulați.

Mulțumim acelei brume de presă independentă care există la nivel național, dar și la nivel județean, aici, și care ne ajută și ne mijlocește relația cu cetățenii din județ”, a transmis vicepreședintele AUR, în cadrul conferinței de presă de astăzi.

AUTOR: F.S.