You are currently viewing Chindia Târgoviștea vizează să dea de pământ cu ultima clasată în Liga a 2-a!

Chindia Târgoviștea vizează să dea de pământ cu ultima clasată în Liga a 2-a!

Chindia Târgoviște luptă, sâmbătă, pentru a treia victorie în campionat. Cu o nouă conducere administrativă, dar cu același staff tehnic, roș-albaștrii țintesc mâine, de la ora 11.00, pe teren propriu, un succes în disputa cu Progresul Spartac, ce va conta pentru etapa a 9-a. Cum se dorește intrarea în play-off, dâmbovițenii nu mai au voie să facă niciun pas greșit în actuala stagiune. Conducerea tehnică și jucătorii sunt deciși ca împotriva Progresului să facă un meci bun, iar la final să se bucure de toată zestrea de puncte pusă în joc.

„Eu trebuie să-mi fac treaba de antrenor, să duc echipa, până-n decembrie, unde trebuie să fie, în play-off. Am rezistat tuturor răutăților din prima zi de când am venit aici, pentru că s-au scris multe minciuni. extraordinare în ultima perioadă despre mine și staff-ul meu. Sunt antrenor și răspund de rezultatele echipei. Deocamdată nu sunt rezultatele pe care le așteptăm cu toții, ăsta e adevărul. Mai sunt câteva jocuri și, dacă conducerea va hotărî, voi duce echipa până-n decembrie.

Mâine vom întâlni Progresul și toată lumea așteptă să batem cu 5-0, 6-0. Dacă batem mâine o spună toți că i-am bătut că sunt slabi. Când se scriu astfel de lucruri se iau din meritele jucătorilor. Trebuie să știți că băieții suferă. Așa o să fie mâine! Să dea Dumnezeu să batem”, a transmis antrenorul Vasile Miriuță într-o conferință de presă.

Înaintea jocului de mâine, Chindia ocupă locul 12, cu 10 puncte acumulate. De partea cealaltă, Progresul se află pe află pe ultimul loc cu un doar un punct acumulat.

M.I.