You are currently viewing Zborurile Wizz Air către Israel au fost întoarse din drum și anulate

Zborurile Wizz Air către Israel au fost întoarse din drum și anulate

Compania ariană low-cost Wizz Air a transmis sâmbătă că zborurile sale din România spre Israel au fost întoarse din drum și apoi anulate, cu excepția unuia singur, de dimineață, care a apucat să aterizeze la Tel Aviv. Pasagerii care urmau să urce în avion pentru zborul de întoarcere au refuzat însă să se mai îmbarce.

Zborul Wizz Air W6 3479 de la Cluj-Napoca la Tel Aviv din 7 octombrie a fost redirecționat către Larnaca, Cipru, ca urmare a escaladării conflictului din Israel. Aeronava s-a întors la Cluj-Napoca cu pasagerii zborului. Ulterior, zborul de la Tel Aviv la Cluj-Napoca a fost anulat”, au anunțat sâmbătă reprezentanții companiei aeriene.

Și avioanele de pe ruta București – Tel Aviv au procedat șa fel, cu excepția zborului de dimineață, care a apucat să aterizeze la destinație.

Zborul W6 3269 de la București la Tel Aviv a revenit la București, iar zborul W6 3270 de la Tel Aviv la București a fost ulterior anulat. Zborul de dimineață de la București la Tel Aviv a aterizat pe aeroportul de destinație în mod obișnuit, în timp ce pasagerii zborului de retur au decis să nu urce la bordul aeronavei. Toate celelalte zboruri Wizz Air către și dinspre Tel Aviv vor fi anulate astăzi”, a mai precizat sursa menționată.

Wizz Air monitorizează îndeaproape situația și își informează pasagerii cu privire la toate modificările de program. Wizz Air își cere scuze pentru orice inconvenient, însă siguranța și securitatea tuturor pasagerilor, echipajului și aeronavelor rămân prioritatea noastră principală.”

Editor: I.F.A.