You are currently viewing Wizz Air anulează toate zborurile spre și dinspre Tel Aviv

Wizz Air anulează toate zborurile spre și dinspre Tel Aviv

Compania de zbor low cost Wizz Air anulează toate zborurile spre și dinspre Tel Aviv, din cauza conflictului deschis dintre Israel și Hamas. Anunțul a fost făcut duminică seara și arată că zborurile rămân anulate până la o notificare ulterioară.

Ca urmare a escaladării conflictului din Israel, am anulat zborurile către şi dinspre Tel Aviv până la o notificare ulterioară. Wizz Air îi contactează direct pe pasagerii afectaţi, prin e-mail sau SMS, şi le oferă opţiuni pentru reprogramare sau rambursare, precum şi pentru cazare”, a transmis, duminică seară, compania, într-un comunicat de presă, scrie Digi 24.

De asemenea, pasagerii care și-au rezervat deja bilete, indiferent că au făcut-o prin agenții sau on-line, își vor putea modifica rezervările.

Continuăm să monitorizăm situaţia îndeaproape şi suntem în legătură cu autorităţile relevante. Wizz Air îşi cere scuze pentru orice inconvenient,” subliniind că siguranţa şi securitatea pasagerilor, „echipajelor şi aeronavelor rămân prioritatea sa numărul unu”, au mai transmis oficialii companiei.

Editor: I.F.A.