You are currently viewing Continuă raziile polițiștilor dâmbovițeni! Peste 300 de persoane și peste 200 de autoturisme, verificate!

Continuă raziile polițiștilor dâmbovițeni! Peste 300 de persoane și peste 200 de autoturisme, verificate!

La data de 9 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost la datorie și au continuat să acționeze pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat de ordine și liniște publică.

Pe raza județului, au fost instituite 16 filtre, fiind legitimate 317 persoane și oprite pentru control 218 autovehicule.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 135 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 39.000 de lei.

Din totalul sancțiunilor, 23 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar 103 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind regulile de circulație pe drumurile publice.

Totodată, pentru reducerea riscului rutier și prevenirea accidentelor de circulație, peste 100 de conducători auto au fost testați pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

De asemenea, ca măsură complementară, poliţiştii au retras 4 certificate de înmatriculare și au reținut 8 permise de conducere.

IPJ DÂMBOVIȚA