You are currently viewing Sute de mașini și de persoane, verificate de polițiștii dâmbovițeni, pentru menținerea ordinii şi a siguranței publice!

Sute de mașini și de persoane, verificate de polițiștii dâmbovițeni, pentru menținerea ordinii şi a siguranței publice!

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru descurajarea faptelor antisociale şi menținerea ordinii şi siguranței publice.

Misiunile polițiștilor au vizat și fluidizarea circulației pe cele mai aglomerate drumuri, prevenirea accidentelor și depistarea conducătorilor auto care se urcă la volan sub influența alcoolului sau drogurilor și pun în pericol siguranța participanților la trafic.

Astfel, pe raza județului Dâmbovița, au fost instituite 12 filtre, fiind legitimate peste 400 de persoane și controlate peste 300 de autovehicule.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 291 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 96.000 de lei, 207 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G. 195/2002 și 46 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au retras 6 certificate de înmatriculare și au reținut 11 permise de conducere, dintre care patru pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În continuare, polițiștii vor fi la datorie și în perioada următoare.

IPJ DÂMBOVIȚA