You are currently viewing SPORTIVII DE LA „FLACĂRA MORENI” LA ULTIMA ETAPĂ DE MOTOCROS DIN ACEST AN

SPORTIVII DE LA „FLACĂRA MORENI” LA ULTIMA ETAPĂ DE MOTOCROS DIN ACEST AN

În perioada 13 – 15 octombrie, pe circuitul de la Zărnești, se va desfășura cea de a IV-a etapă din Campionatul Național Individual al României la Motocros – și ultima din anul competițional 2023 (pe 13 octombrie înscrieri și revizii tehnice, iar pe 14 și 15 octombrie antrenamentele libere, antrenamentele oficiale și manșele de concurs).

Sportivii Secției de Motociclism a C.S.M. Flacăra Moreni vor fi prezenți la această etapă națională și vor participa la majoritatea claselor de concurs.

Până acum, sportivii noștri de la ramura Motocros au următoarele poziționări în clasamentul național: Robert Văcaru – locul I național la clasa Amatori MX 2 (pentru al doilea an consecutiv), Eduard Badea – locul IV național la clasa MX 125 (pentru primul an competițional legitimat la Flacăra Moreni), Marian Radu – locul V național din 21 la clasa Amatori MX 2 (primul an în competiții oficiale și prima legitimare la un club), Adrian Badea – locul IV național la clasa Veterani 1 (la egalitate de puncte cu locul III – 112 puncte), Iasmina Stan – locul II național la clasa MX Fete (cu o singură participare), Andrei Filip – locul VI național la clasa MX1 (cu o singură participare), Romulus Necșoiu – locul VIII național la clasa Veterani 1.

De asemenea, echipa Flacăra Moreni va fi prezentă cu 14 arbitrii de traseu care se află în coordonarea lui Silviu Glodeanu – sportiv legitimat la ramura Endurocross și specializat în motociclism.

Mult succes tuturor și manșe cât mai bune pentru clasări cât mai mari!