You are currently viewing Titus Corlățean: Cred că ar trebui să facem „viață grea” acestui guvern de dreapta imoral, politic vorbind, de la Viena

Titus Corlățean: Cred că ar trebui să facem „viață grea” acestui guvern de dreapta imoral, politic vorbind, de la Viena

Invitat de Ștefania Craxi, Președintele Comisiei de afaceri externe și apărare a Senatului Italian, senatorul de Dâmbovița, Titus Corlățean, va participa  la reuniunea președinților comisiilor de politică externă din parlamentele naționale ale statelor membre ICE (Inițiativa Central Europeană). Un nou prilej pentru președintele Comisiei de Politică Externă a Senatului României de a aborda tema blocajului austriac în ceea ce privește aderarea României la Spațiul Schengen. De altfel, acest subiect a fost ridicat de senatorul român și la ultima Adunare Parlamentară a Consiliului Europei.

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane şi text

„Faptul că voi ridica (ferm) tema blocajului imoral austriac legat de procesul de aderare a României la Spațiul Schengen cred că nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Cred că ar trebui să facem „viață grea” acestui guvern de dreapta imoral, politic vorbind, de la Viena”, subliniază senatorul de Dâmbovița.

AUTOR: F.S.