You are currently viewing Alina Gorghiu: Curtea de Apel Bari a decis predarea domnului Ionel Arsene autorităţilor din România

Alina Gorghiu: Curtea de Apel Bari a decis predarea domnului Ionel Arsene autorităţilor din România

Alina Gorghiu a anunţat, vineri, la Oradea, că magistraţii Curţii de Apel din Bari au decis predarea fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, autorităţilor din România.

Hotărârea nu este una definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Arsene a fost condamnat la 6 ani şi opt luni de închisoare, pentru două infracţiuni de trafic de influenţă, a reamintit senatoarea PNL şi pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare pe teritoriul Italiei.

Toată presa a fost interesată de subiectul întoarcerii în ţară a unuia dintre fugarii din România, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, domnul Ionel Arsene, care a fost subiectul unui mandat european de arestare pe teritoriul Italiei. La momentul acesta, informaţiile oficiale confirmate de autorităţile din Italia, pe care le-am primit astăzi sunt următoarele: Curtea de Apel Bari a decis predarea domnului Ionel Arsene autorităţilor din România. Hotărârea nu este una definitivă. Ea poate fi atacată cu apel, însă la acest moment, la această etapă, conform deciziei instanţei din Bari, fostul preşedinte CJ Neamţ va trebuie să execute în penitenciarele din România o pedeapsă de 6 ani şi opt luni de închisoare”, a anunţat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă susţinută, vineri, la Oradea.

Editor: I.F.A.