You are currently viewing Gest caritabil deosebit al comunității din Voinești, în zi sfântă, pentru o familie din Crevedia

Gest caritabil deosebit al comunității din Voinești, în zi sfântă, pentru o familie din Crevedia

Așa cum ne-a obișnuit, comunitatea din Voinești – Dâmbovița este foarte unită și extrem de săritoare la nevoile semenilor. Așa se face că, astăzi, în zi sfântă, mai mulți locuitori și reprezentanți ai primăriei din comună au mers la Crevedia, la unii dintre localnicii rămași fără locuință după explozia dramatică de la finalul lunii august, și le-au donat suma de 3 mii de euro.

Sunt mândru de consilierii locali ai comunei Voinești, sunt mândru de voinestenii mei!
Astăzi, 14 octombrie 2023, la zi de mare sărbătoare, o echipă de consilieri locali, viceprimarul comunei noastre și subsemnatul ne-am deplasat în localitatea Crevedia pentru acțiunea intitulată „COMUNITATEA NOASTRĂ, DIN SUFLET PENTRU SUFLETE GREU INCERCATE”.
Prin această acțiune, am donat unei familii rămase fără adăpost, în urma deflagrației din comuna Crevedia, județul Dâmbovița, suma de 3000 €.
Banii au fost donați de consilierii locali (toți întreaga indemnizație pe o lună), viceprimarul comunei noastre, subsemnatul și mulți voineșteni cu suflet mare.
FELICITĂRI, VOINEȘTENI!
SUNT MÂNDRU DE VOI!”, transmite primarul comunei Voinești, Gabriel Sandu.

AUTOR: F.S.