You are currently viewing O nouă serie de bilete de tratament, alocată Casei de Pensii Dâmbovița

O nouă serie de bilete de tratament, alocată Casei de Pensii Dâmbovița

Casei Județene de Pensii Dâmbovița i-a fost alocată o nouă tranșă de bilete de tratament în stațiunile balneo-climaterice din țară. Pentru seria a-16-a din acest an, cu date de plecare în perioada 29 octombrie – 02 noiembrie 2023, instituției i-au fost aprobate 120 bilete de tratament balnear, în stațiunile: Herculane, Govora, Saturn, Căciulata, Slănic Prahova, Pucioasa, Olănești, Covasna, Sărata Monteoru și Amara.

Repartizarea biletelor poate fi consultată atât la sediu, cât și pe site-ul CJP Dâmbovița. Eliberarea biletelor se va face în perioada 16 – 22 octombrie 2023, conform planificării, anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui: talonul de pensie aferent lunii octombrie/2023 și recomandarea medicală.

AUTOR: F.S.