You are currently viewing DÂMBOVIȚA: Peste 200 de sancțiuni, aplicate de polițiștii rutieri, pentru încălcarea regulilor de circulație

DÂMBOVIȚA: Peste 200 de sancțiuni, aplicate de polițiștii rutieri, pentru încălcarea regulilor de circulație

Pe parcursul zilei de 16 octombrie 2023, polițiștii dâmbovițeni au continuat misiunile pentru combaterea infracționalității, creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea ordinii și siguranței publice!

La data de 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat să acționeze pentru menținerea ordinii și siguranței publice, creșterea gradului de siguranță rutieră, combaterea infracționalității și a faptelor antisociale.

Astfel, pe raza județului Dâmbovița, au fost organizate 7 acțiuni punctuale, iar, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 217 sancțiuni contravenționale, în valoare de 61.540 de lei.

Din totalul sancțiunilor, 43 au fost pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și 166 pentru încălcarea regulilor de circulație pe drumurile publice, conform O.U.G. 195/2002

În ceea ce privește misiunile desfășurate pentru siguranța circulației pe drumurile publice, în urma activităților desfășurate în teren, polițiștii au retras 3 certificate de înmatriculare,  permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, acționând permanent pentru siguranța comunității.

IPJ DÂMBOVIȚA