You are currently viewing Strada Costache Olăreanu, din microraionul III, face obiectul unor ample lucrări de modernizare

Strada Costache Olăreanu, din microraionul III, face obiectul unor ample lucrări de modernizare

Încă o zonă din Târgoviște se transformă pe zi ce trece. Este vorba despre strada Costache Olăreanu, din microraionul III, care face obiectul unor ample lucrări de modernizare. Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, intervențiile vizează reabilitarea părții carosabile, a trotuarelor, refacerea canalizării pluviale, dar și montarea de indicatoare rutiere.

„În perioada imediat următoare vor debuta lucrările și pe străzile Maior Brezișeanu Eugen, Ana Ipătescu și Mihai Eminescu.
Finanțarea este obținută în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny”, precizează primarul municipiului.

De asemenea, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, se lucrează în acest moment pe Calea București, acolo unde mai este de turnat un strat de asfalt și mai sunt de ridicat la cotă aproximativ 30 de cămine de canalizare, urmând ca lucrările să se în aproximativ două-trei săptămâni, a mai precizat edilul.

AUTOR: F.S.