You are currently viewing Corneliu Ștefan: Vom câștiga toate alegerile de anul viitor pentru că am fost și suntem aproape de dâmbovițeni

Corneliu Ștefan: Vom câștiga toate alegerile de anul viitor pentru că am fost și suntem aproape de dâmbovițeni

Conducerea PSD Dâmbovița a continuat, ieri, întâlnirile cu organizațiile locale din judeș, premergătoare anului electoral 2024. Președintele, Corneliu Ștefan, a fost prezent, ieri, alături de echipa sa, la Ludești, Hulubești, Valea Mare, Crângurile, Cobia, Gura Foii și Dragodana.

Rezultate administrative mai mult decât bune ale primarilor și consilierilor locali ai PSD! Ne-am întâlnit în această după-amiază cu membrii organizațiilor noastre locale și am vorbit, cu proiectele și investițiile pe masă, despre munca ultimilor 3 ani.
Tot ceea ce s-a făcut din 2020 până astăzi au fost lucruri pe care le-am discutat cu locuitorii din aceste comune. Munca nu este nici pe departe terminată! Vom continua ce am început și vom implementa alte proiecte cu sprijinul oamenilor din aceste localități.
Vom câștiga toate alegerile de anul viitor pentru că ne-am onorat și ne onorăm promisiunile, pentru că am fost și suntem aproape de dâmbovițeni. Pentru fiecare dintre alegerilor din 2024, europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale, avem colegi capabili, care știu și au demonstrat că politica se face pentru oameni”, transmite președintele PSD Dâmbovița.

AUTOR: F.S.